Makelaar

Jack Frenken Makelaars en Adviseurs
info@jackfrenken.nl
0475 335 225

Wonen op Jazz City

Het plan


Op Jazz City woon je aan de Maas in een muzikaal meesterwerk op steenworp afstand van de stad. Precies daar worden prachtige woningen gerealiseerd met diverse afmetingen van 60 tot 160 m2. In één van de 94 appartementen en 6 penthouses woon je altijd met het perfecte uitzicht. Word jij één van de eerste bewoners van de nieuwe, bruisende plek Jazz City? Schrijf je dan nu in, de verhuur van New Orleans is gestart! 

 

De locatie


Kies je voor dynamiek en levendigheid, dan woon je aan het nieuwe shop- en terrasplein van Designer Outlet Roermond. Geniet je meer van het water, langsvarende plezierboten en de avondzon? Dan kun je wonen met uitzicht over de Maas.

 


Schrijf je in voor jouw woning!

Vanaf nu is het mogelijk om aan te geven welke 5 appartementen jouw voorkeur hebben. Bekijk dus snel het aanbod en laat ons weten voor welke woning jij je wilt inschrijven. Dit kan onder het kopje 'Mijn Woning' in je account

Let op! Check vooraf goed of je persoonlijke situatie voldoet aan de huurdersnormIs dit niet het geval, dan kom je niet in aanmerking voor het appartement van jouw keuze en raden wij je aan je in te schrijven voor een ander bouwnummer.

Nog geen account? Schrijf je dan in! Al wel in het bezit van je eigen accountpagina? Dan kun je direct inloggen.