Makelaar

Jack Frenken Makelaars en Adviseurs
info@jackfrenken.nl
0475 335 225

Fusion

Er zijn nog enkele Fusion's beschikbaar!


De versmelting van twee muziekstijlen, Jazz-funk en altijd het beste van beide. In Fusion heb je ook het beste van beide; op steenworp afstand van het centrum, met het intense uitzicht over de Maas, vind je in het nieuwe stadsdeel Jazz City, het ruime driekamerappartement Fusion van maar liefst 100 vierkante meter. Dit appartement is voorzien van alle gemakken en luxe.

 


De werkdag is om en het weekend kan beginnen. In type Fusion is het elke dag weer heerlijk thuis komen. Eerst nog snel even de stad in voor verse ingrediënten en met een paar passen sta je alweer thuis in de keuken. Jas aan de kapstok, snel nog een wasje er in en op naar de grote woonkamer. Het licht en de ruimte hier is keer op keer verrassend, door de grote raampartijen. Op het balkon zit je partner te genieten van de zon. “Eten we buiten of binnen?”

Fusion is beschikbaar vanaf € 990,- per maand exclusief parkeerplaats. Play that funky fusion louder!

 

Ontdek jouw Fusion

Klik op de gevelkaart hieronder en bekijk welke Fusion beschikbaar is. Elke Fusion is anders: ontdek dus snel welk bouwnummer bij jou past. Klik op het bouwnummer en check de bijbehorende plattegrond. Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging bij de makelaar en laat je verrassen door dit prachtige type!